Schilderwerk

Bent u op zoek naar een schilder in de omgeving van Langedijk, Heerhugowaard, Hoorn etc? Dan bent u aan het juiste adres.

Onze ruime ervaring zorgt voor een prachtig eindresultaat. Wilt u uzelf overtuigen, kijk dan zeker even onder projecten. Wij zijn beschikbaar voor zowel kleine klussen, zoals bijvoorbeeld een slaap- of babykamer, als hele nieuwbouwprojecten. Voor nieuwbouw raden wij aan ook even onder ‘spuitwerk‘ te kijken. Deze manier verftechniek is voor grote oppervlakten vaak mooier én voordeliger.

Wat we ook enorm leuk vinden om te doen is het renoveren van oude elementen. Oude winkelpanden die weer strak in de lak staan, zijn een feestje om naar te kijken.

En juist die oude voordeur in je nieuwe woning is de moeite waard om gerenoveerd te worden. Wij doen dat met heel veel plezier.

Buitenom schilderen is vaak een klus die onoverzichtelijk is. Je wilt het zelf wel doen, maar het resultaat van een vakman die met uistekende materialen werkt is duurzamer. Daarbij scheelt het een hoop stress en regelwerk. Je hoeft alleen de offerte maar te ondertekenen en wij maken een duidelijk afspraak wanneer we komen.